CONTES IL.LUSTRATS, CAMPANYES D'ANIMACIÓ A LA LECTURA, EXPOSICIONS, PREMIS I MOLTES COSES MÉS...

Són en Subi i l'Anna. A ell li agrada molt, moltíssim dibuixar, és el què ha fet des de ben petit i ara s'hi dedica professionalment. També li agrada pujar muntanyes, anar en bicicleta i comptar ovelles quan no pot dormir. A ella li agrada escriure, explicar contes i que, aquesta primavera, hagin nascut gallarets al seu jardí.
També, però, els agrada poder compartir les seves inquietuds, les seves vivències i la feina que fan i és per això que van a escoles, biblioteques, centres cívics... a fer activitats d'animació a la lectura i aprendre dels nens i nenes d'arreu.
Tot i que no s'hi acaben d'entendre tan bé com voldrien amb les màquines i els ordinadors, els fa feliços poder estrenar aquest bloc per compartir tota aquesta munió d'emocions que ens desperten els contes i les històries.
SIGUEU MOLT BENVINGUTS!

dilluns, 25 d’abril del 2016

SANT JORDI 2016

Una diada preciosa. Sempre ens la feu molt especial. A tots els qui us vàreu acostar a la nostra parada per compartir moments, projectes, somnis, emocions, riures i somriures, paraules sentides i silencis bonics. Als amics incondicionals, als admiradors, als qui ens busqueu any rere any, als qui ni tan sols ens coneixem el nom però ens toquem la fibra en l'instant compartit espontàniament, sense voler. MOLTES GRÀCIES a tots i cadascú de vosaltres. Moltes Gràcies al Bernat. I unes Gràcies especials a la noia que es va emocionar tant amb les lletres i dibuixos que li vam fer, que va tornar per regalar-nos un roser amb roses vermelles per plantar al jardí i així poder seguir florint. Pura emoció.